Săptămâna 26 - Duminică, 26 Iunie 2011 - În această săptămână ne vom ruga pentru: Asia Centrală

Întinsa zonă cunoscută sub numele de Asia Centrală adăposteşte peste 100 milioane de oameni. O mare majoritate este constituită din musulmani. Mulţi musulmani din zonă nu îşi practică religia cu zel, deşi numărul musulmanilor fundamentalişti a crescut în întreaga regiune.
În ultimii ani majoritatea guvernelor au început să îi persecute pe creştini. Mulţi dintre lucrătorii străini care au căutat să îl proclame pe Hristos au fost expulzaţi din unele ţări.
Trupul lui Hristos din aceste ţări va continua să sufere deoarece vestirea Evangheliei, schimbarea religiei, educaţia spirituală a copiilor, adunările şi naşterea unor noi comunităţi sunt fie interzise, fie restricţionate.
Rugăciune:
Doamne, Tu ai spus: „căci pământul va fi plin de cunoştinţa slavei Domnului, ca fundul mării de apele care-l acopăr.” Doamne, fie Numele Tău vestit tuturor din regiune! Doamne, întăreşte-Ţi poporul! Mulţi sunt în închisoare sau vor intra în închisoare pentru credinţa lor.

Un comentariu:

  1. desi mias dori sa fac mai mult ptr lucrarea domnului dar nu am posibilitatea decit sa ma rog ptr voi cei care misionati in extern sa stiti ca fam bors si frati cu care colaboreaza ptr rugaciune va sustin domnul sa va insoteasca facind semne si minuni in numele DOMNULUI ISUS HRISTOS domnul sa va pazeasca in orce clipa AMIN

    RăspundețiȘtergere