Săptămâna 37 - Duminică, 11 Septembrie 2011 - În această săptămână ne vom ruga pentru: Încetarea violenţelor în islam

Sergi a început să îl urmeze pe Isus încă din 2002, când era în închisoare aproape de Dushanbe, Tajikistan. Atunci când a fost eliberat şi-a întocmit un grup mic de ucenici într-o zonă din Tajikistan cu o populaţie de 200 000 de persoane, dar fără niciun credincios.
Poliţia locală secretă i-a cerut să plece, liderii musulmani locali l-au ameninţat şi i-au cerut să revină la islam, însă el a rămas ferm în credinţă. Într-o seară, în timp ce se închina împreună cu soţia sa şi alţi doi credincioşi, nişte oameni înarmaţi au venit şi l-au împuşcat prin fereastră. Ceilalţi trei erau întinşi la podea şi au scăpat nevătămaţi, dar trupul lui Sergi a fost împuşcat de mai multe ori. Sergi a murit în timp ce îl onora pe Dumnezeu. El Îl urmase pe Isus timp de 3 ani.
Oamenii responsabili de moartea lui Sergi au fost arestaţi iar acum sunt în închisoare, unde alţi credincioşi le-au demonstrat dragostea lui Dumnezeu.

Motive de rugăciune:

Rugaţi-vă împreună cu fraţii voştri din închisoare ca cei care au fost gata să ucidă pentru religia lor să îl cunoască pe Isus şi să înveţe să ierte şi să îşi iubească duşmanii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu