7 iulie 2013 - Săptămâna aceasta ne rugăm pentru:

Ramadan - Postul Islamic
8 iulie, la apus,  musulmanii încep un post de o lună de  zile  numit  Ramadan. Calendarul musulman are ca fundament anul cu doar 354 de zile. Prin urmare în fiecare an, postul de o lună de zile începe cu 11 zile mai  devreme  decât  anul anterior.
Musulmanii postesc de la răsăritul soarelui până la apus, în fiecare zi în această lună. În fiecare zi după apusul soarelui, încheie postul de obicei printr-un ospăţ. Li se permite să mănânce până la răsăritul soarelui în ziua următoare. Conform doctrinei islamice, acest post îi ajută pe oameni să dobândească un statut corect în faţa lui Dumnezeu şi intrarea în Rai. Postul Ramadanului este una din cele mai bune perioade în care misionarii pot proclama Evanghelia islamicilor cu care au stabilit relații de prietenie.
Ramadan - Postul Islamic
-         29 sau 30 de zile;
-         Abstinență din zori până la apusul soarelui;
-         În această perioadă se face pelerinaj la Mecca;
-         Postul se încheie cu cea mai importantă sarbatoare islamică.

Rugăciune – Misiune          
Ramadan - Postul Islamic
O, Doamne Isuse, mă rog cu dragoste şi compasiune în inima mea pentru musulmani în această perioadă de post. Doamne, Tu ştii că cei mai mulţi dintre ei sunt oameni sinceri. Mă rog să îi ajuţi să îşi dea seama că este zadarnic să încerce să se apropie de Tine altfel decât prin crucea de pe Calvar. Ajută-i, o, Doamne, să descopere că nu prin fapte ale neprihănirii suntem mântuiţi, ci doar prin credinţa în harul Tău.

Rugăciune– Diaspora Română

Statele Unite ale Americii 
Viziune, protecție și înțelepciune divină pentru slujitorii bisericilor.
Har  și  plinătatea  Duhului  în bisericile românești;
Unitate   în   biserici   și   între lucrători și biserici;
Înțelepciune și îndrăzneală pentru vestirea Evangheliei atât conaționalilor și localnicilor.
Statele Unite ale Americii 
Este  numele  unei republici constituționale federale, constând din 50 de state situată aproape integral în America de Nord. Numără 313,042,000 de locuitori iar capitala țării este Washington DC.

În USA trăiesc mai mult de 500.000 de români.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu