5 ianuarie 2014 - Săptămâna aceasta ne rugăm pentru:

Convertiții din 2013
            În această săptămână aducem laudă lui Dumnezeu pentru toți cei care s-au întors la Hristos în anul trecut. Fii sigur că Dumnezeu a răspuns rugăciunii tale dacă în acest an te-ai rugat pentru ca cei care nu au o relatie personala cu Hristos să intre intr-o relație personală cu El. Poate nu vei şti cine s-a întors la Hristos sau cum s-a întâmplat, dar ce surpriză va fi pentru tine în veşnicie!
-         Vei întâlni oameni pentru care te-ai rugat fără să îi cunoşti vreodată!
-   Ne bucurăm pentru recolta reprezentată de cei ce intră în Împărăţia lui Dumnezeu.
-         Ei devin parte a Bisericii Dumnezeului cel viu şi încep să umble în lumină.

            Conducerea centrală: Consiliul Bisericesc format din  33 de consilieri, dintre care 9 membri formează  Comitetul  Executiv:  Preşedinte:  Pavel Riviş tipei,  Vicepreşedinte: ioan  gurău,  Secretar general:  Mocanu  Romu,  Ardelean  Moise,  Filip ioan, Ianovici Florin, Moldovan Aurel, Moldovan Ioan, Şerban Costache, membri.

Proiectul  România 100% 
Este un parteneriat între Agenția Penticostală de Misiune Externă și Departamentul de Evanghelizare și Misiunea a Cultului Creștin Penticostal din Romania. Ținta proiectului este plantarea de biserici în cele 80 de oraşe din România în care nu există biserică penticostală, în perioada care a rămas până la împlinirea a 100 de ani de la nașterea penticostalismului românesc.

Rugăciune - Misiune       
            Să   mulțumim   lui   Dumnezeu   pentru   toți cei care s-a întors la Dumnezeul adevărat și L-a primit pe Hristos ca Mântuitor și Domn.
            Călăuzire, îndrăzneală și ungere a Duhului peste orice misionar român plecat să ducă Evanghelia lui Hristos acolo unde ea nu a fost vestită.

Rugăciune – România         
            Viziune, protecție și înțelepciune divină pentru slujitorii Bisericilor Române.
            Pentru creșterea spirituală și numerică a bisericilor aparținătoare Cultului Creștin Penticostal din România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu