2 februarie 2014 - Săptămâna aceasta ne rugăm pentru:

Carmen este  membră  a Bisericii Penticostale Speranta din Cluj-Napoca.
A absolvit Facultatea Geografie fizică şi tehnică, Meteorologie-Hidrologie și Masteratul în Resurse şi riscuri în mediul hidro-atmosferic, la Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca. 
A inteles chemarea Divina la slujire transculturala si s-a pregătit și misiologic, parcurgând cursuri de misiune la Centrul Român de Studii Transculturale.
Carmen a fost implicată în grupul de rugăciune pentru misiunea transculturală din Cluj Napoca și a fost expusă la câmpul de misiune din Asia pentru a vedea posibilitățiile de implicare pe termen lung, într-o țară din aceasă zonă. În perioada imediat următoare v-a pleca pentru slujire transculturală pe termen lung în Asia.
Motto-ul vieții ei este: - 1 Ioan 1:6 “ Cine zice că rămâne în El, trebuie să trăiască si el cum a trăit Isus
ASIA
œ Populația: 4,1 miliarde
œ Etnii:              4860
œ Limbi:            2322
œ Creștini          8.8%
œ Evanghelici    3.5%
œ Musulmani     26.4%

Rugăciune – Misiune: Carmen
-         Să pot creşte în cunoaşterea Lui Isus, în dragoste de Dumnezeu şi oameni,  să fiu îmbracată cu putere de sus, determinare, să pot înţelege mai profund realităţile spirituale.
-         Pentru direcţie clară de implicare, in primă fază slujind in capitală, apoi indrumare pentru un grup etnic neatins de Evanghelie.
-         Călăuzirea Duhului și înţelepciune în toate deciziile pe care trebuie să le iau.
-         Pentru resurse de toate felurile: spirituale, emoţionale, logistice, materiale, cognitive (pentru a putea să învăţ o limba nouă).

Județele din România: Argeș

Situat în regiunea Muntenia cuprinde 3 municipii, 4 orașe și 95 de comune înregistrând o populație de 591.353 locuitori.
Municipiul Pitești este reședința de județ cu o populație de 171.498 locuitori.

Rugăciune – Județul Argeș
Viziune, protecție și înțelepciune  divină  pentru slujitorii bisericilor,
Pentru   har   și   plinătate   a Duhului în biserici;
Pentru plantare de Biserici în localitățile Rucăr, Domnești și Stâlpeni;  pentru slujitori care să se mute în aceste localități.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu