2 noiembrie 2014 - Săptămâna aceasta ne rugăm pentru:

Biserica Prigonită - “Aduceţi-vă aminte de cei ce sunt în lanţuri, ca şi cum aţi fi şi voi legaţi cu ei; de cei chinuiţi, ca unii care şi voi sunteţi în trup.” Evrei 13:3
Această duminică a fost aleasă special pentru Biserica persecutată din întreaga lume. Credincioşii din Asia Centrală, Egipt, India, Iran, Nigeria, Pakistan şi multe alte ţări se confruntă cu violenţă, închisoare şi chiar moartea. Sistemul islamic nu permite libertatea religioasă.
Există locuri în lume, cum ar fi Coreea de Nord în care actele de persecuţie au loc dar pe care noi nu le cunoștem. Sunt mii de fraţi şi surori creştini care suferă persecuţie doar pentru că Îl mărturisesc pe Isus Hristos ca Domn. S-a estimat că în secolul XX au fost martirizaţi mai mulţi creştini decât în celelalte nouăsprezece secole la un loc.

Topul țărilor în care biserica este prigonită:
œ     1 – Coreea de Nord
œ     2 – Iran
œ     3 – Afganistan
œ     4 – Arabia Saudită
œ     5 – Somalia

Rugăciune - Misiune       
Biserica Prigonită    
Să ne rugăm pentru creștinii din aceste țări persecutate. Ei să rămână tari în credința în Isus Hristos;
Să ne rugăm pentru persecutorii creștinilor.
Dumnezeu să le atingă inimile și să-i transforme pentru Numele Lui. Asemeni lui Pavel să devină din prigonitori, propovăduitori ai harului lui Hristos.

Județele României -  Suceava

Situat  în  nordul  regiunii  Moldova  cuprinde  5 municipii, 11 orașe și 97 de comune înregistrând o populație de 688.435 locuitori.
Municipiul Suceava este  reședința  de  județ  cu  o  populație  de  86.282 locuitori.
Rugăciune - România
Județul Suceava
            Viziune, protecție și înțelepciune  divină  pentru slujitorii bisericilor;
Har   și   plinătate   a   Duhului în biserici;

Mobilizarea     bisericilor     în evanghelizare și plantare de biserici atât în județ cât și în zonele  mai  puțin  evanghelizate ale României.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu