Săptămâna 40 - Duminică, 02 Octombrie 2011 - În această săptămână ne rugăm pentru: Ascultătorii radio din Orientul Mijlociu

Milioane de oameni din lumea islamică nu au posibilitatea să vorbească cu un creştin, să cumpere o Biblie sau să viziteze o biserică. Dar graţiei tehnologiei moderne, Evanghelia este predicată pe unde radio şi TV şi poate fi ascultată oriunde oamenii au acces la curent electric.
Astăzi există organizaţii creştine care investesc multe resurse pentru a prezenta mesajul Evangheliei în ţările care sunt inaccesibile pentru misionari.
Mulţi ascultători L-au cunoscut pe Hristos prin intermediul acestor programe, iar miile de scrisori trimise către aceste organizaţii atestă faptul că  ele au penetrat dincolo de orice aşteptări. În ţările unde aceasta este posibil, mulţi ascultători solicită materiale tipărite.
Aceste programe creştine oferă, de asemenea, ajutor în creşterea spirituală pentru noii convertiţi.
 
Rugăciune:

Duhul Sfânt să-i călăuzească pe creştini în timpul conversaţiilor şi întâlnirilor cu ascultătorii radio interesaţi.
Rugaţi-vă ca ascultătorii interesaţi să poată primi Biblii, DVD-uri sau alte materiale, în ciuda urmăririlor securităţii.
Pentru membrii familiilor celor care Îl caută pe Dumnezeu, care  s-ar putea împotrivi primirii Bibliilor sau altor materiale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu