6 ianuarie 2013 - Săptămâna aceasta ne rugăm pentru: Convertiții din 2012



În această săptămână aducem laudă lui Dumnezeu pentru musulmanii care s-au întors la Hristos în anul trecut. Fii sigur că Dumnezeu a răspuns rugăciunii tale dacă în acest an te-ai rugat ca musulmanii să vină la Isus. Poate nu vei şti cine s-a întors la Hristos sau cum s-a întâmplat, dar ce surpriză va fi pentru tine în veşnicie!
Vei întâlni oameni pentru care te-ai rugat fără să îi cunoşti vreodată! Ne bucurăm pentru recolta reprezentată de cei ce intră în Împărăţia lui Dumnezeu. Ei devin parte a Bisericii Dumnezeului cel viu şi încep să umble în lumină.
Conform unor estimări, trei până la patru milioane de musulmani l-au primit pe Mesia în ultimii 20-30 de ani mai mult decât în toată perioada de 1400 de ani de la fondarea islamului până în prezent. Ne bucurăm de toți cei ce intră în Împărăţia lui Dumnezeu!

Retrospectivă
- 52 de săptămâni în care bisericile s-au rugat pentru mântuirea musulmanilor;
- 35 de misionari români au fost susținuți în războiul spiritual;
- mulți islamici au primit iertarea de păcate prin jertfa Domnului Isus;


Rugăciune - Misiune - Convertiții din 2012
- Să mulțumim lui Dumnezeu pentru fiecare musulman care s-a întors la Dumnezeul adevărat și L-a primit pe Hristos ca Mântuitor și Domn.
- Călăuzire, îndrăzneală și ungere a Duhului peste orice misionar român plecat să ducă Evanghelia lui Hristos acolo unde ea nu a fost vestită.

Rugăciune - România 

   Viziune, protecție și înțelepciune divină pentru slujitorii bisericilor.
     Pentru  har  și  plinătate a Duhului în biserici.
      Pasiune în evanghelizare și plantare de noi biserici.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu