2013 - Calendar de rugaciune pentru misiunea interna si externa


            Vă salutăm în Numele Domnului Isus Hristos și dorim ca Duhul Sfânt să împuternicească biserica în așa măsură încât voia Tatalui ceresc să fie împlinită pe deplin în localitatea în care El v-a așezat.
            Voia lui Dumnezeu, așa cum ne este descoperită pe paginile Scripturii,  este ca toți oamenii să fie mântuți și să vină la cunoștința adevărului (1 Tim 2:4). Pentru ca aceasta să se realizeze apostolul Pavel arată că rugăciunea pentru mântuirea oamenilor trebuie să aibă un loc central în viața bisericii: „ Vă îndemn dar înainte de toate să faceți cereri, rugăciuni, mijlociri, mulțumiri pentru toți oamenii...” (1 Tim 2:1).
            Pentru a ajuta biserica să  mijlocească în mod concret și statornic pentru mântuirea neamului nostru dar și a oamenilor din lumea întreagă, Departamentul de Evanghelizare si Misiune al Cultului Creștin Penticostal (DEM) împreună cu Agenția Penticostală de Misiune Externă (APME) vă pun la dispoziție Calendarul de rugăciune pe anul 2013.
            Vă îndemnăm să îl folosiți la timpul de rugăciune din fiecare duminică (sau la programele de rugăciune de peste săptămână) și pe lângă rugăciunile specifice bisericii dumneavoastră să mijlociți și pentru țara noastră și pentru mântuirea lumii, pentru că acest fel de slujire, prin rugăciune, este bun și bine primit înaintea lui Dumnezeu” (1 Tim 2:3).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu