1 decembrie 2013 - Săptămâna aceasta ne rugăm pentru:

Romania - În România există 1.102 comune care nu au nici o biserică evanghelică. În total, există 9.638 de sate fără nicio biserică evanghelică. Deși nevoia este mare în zona rurală, trebuie să ne amintim că procentul creștinilor evanghelici este mult mai mic în zonele urbane. În total, în orașe există 230.375 creștini evanghelici în comparație cu 283.380 în zonele rurale.
La ora actuală există aproximativ 5.750 de biserici evanghelice. Faţă de anul 2000 numărul acestor biserici a crescut cu 700, adică anual s-au înfiinţat în medie câte 100 de biserici. Mai avem mult de lucrat pentru a îndeplini sarcina pe care ne-a dat-o Isus.


Binecuvintează Doamne România! Mântuieşte, Doamne, poporul Tău şi binecuvântă moştenirea Ta! Fii păstorul şi sprijinitorul lor în veci.” Psalmul 28:9
Romania
Populație: 21.680.974
Religia  majoritară: Cultul Ortodox
Creștini  evanghelici: 5,4%
10.000  de  sate  nu  au biserică evanghelică
21   de   orașe   nu   au biserică evanghelică

Rugăciune - Misiune       

Romania
Trezirea și reforma adâncă a națiunii noastre prin pocăință și întoarcere la Domnul;
Unitate în familii și în biserici – pentru restaurarea relațiilor între creștini prin iertare și pocăință;
Stabilitatea României din punct de vedere politic, social, economic şi financiar;
Pentru o trezire autentică și întoarcere la Hristos care să ducă focul trezirii și întoarcerii la Dumnezeu în bisericile traditionale.
Rugăciune – România
Viziune,  protecție și înțelepciune divină pentru slujitorii bisericilor.
Har  și  plinătatea  Duhului  în biserici;
Mobilizarea bisericilor în evanghelizare și plantare de biserici atât în județ cât și în zonele  mai  puțin  evanghelizate ale României.
România

România este situată în sud-estul Europei Centrale, la țărmul nord-vestic al Mării Negre.Pe teritoriul ei este situată aproape toată suprafața Deltei Dunării și partea sudică și centrală a Munților Carpați. Se învecinează cu Bulgaria, Serbia, Ungaria, Ucraina și Republica Moldova.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu