22 decembrie 2013 - Săptămâna aceasta ne rugăm pentru:

Nașterea Domnului - Căci un Copil ni S-a născut, un Fiu ni S-a dat, şi domnia va fi pe umărul Lui; Îl vor numi: ‹‹Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Părintele veşniciilor, Domn al păcii.››”Isaia 9:6
Musulmanii  cred  că Isus S-a născut în mod supranatural prin fecioara Maria, dar ei nu cred că Domnul Isus este Dumnezeu întrupat, ci doar un mare profet.
Mulți   oameni   nu   știu că astăzi se sărbătorește Nașterea lui Isus, ci cred că e o festivitate legată de „un moș gras, îmbrăcat în haine roșii”.
Pentru mulţi musulmani, Crăciunul reprezintă o mare petrecere a creştinilor, un ospăţ cu  multe mâncăruri asortate şi băuturi alcoolice. Deşi musulmanii acceptă naşterea miraculoasă a lui Hristos din fecioară, mesajul biblic al Întrupării Fiului lui Dumnezeu este respins de către aceştia, care nu acceptă că „Allah ar avea un Fiu”. Poate că acest mesaj ar avea un efect mai bun dacă noi, creştinii, am renunţa la căile superficiale în care este sărbătorită Naşterea Mântuitorului, folosind această ocazie pentru a proclama măreţia Sa, rugându-ne pentru cei pierduţi şi lucrând în unitate pentru evanghelizarea lumii.

Rugăciune - Misiune       
Nașterea Domnului
-         Să mulţumim pentru nădejdea mântuirii pe care ne-o aduce doar Hristos cel întrupat. Miliarde de oameni au nevoie să descopere această nădejde;
-         Să facem din Crăciun o ocazie în care să îi îndemnăm pe musulmani să se închine şi să Îl laude pe Dumnezeu pentru darul Său minunat trimis din cer: Isa Al Masih (Isus).

Rugăciune - România

Județul Vaslui
-         Viziune, protecție și înțelepciune  divină  pentru slujitorii bisericilor,
-         Har și plinătatea Duhului în biserici,
-         Biserici puternice și pline de Duhul Sfânt în fiecare oraș și localitate.

Județul Vaslui
Situat în partea de est a țării cuprinde 3 municipii, 2 orașe, 81 comune, 460 sate, înregistrând o populație de 455.049 locuitori.
Municipiul Vaslui este reședința de județ cu o populație de 70.571 locuitori. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu