1 iunie 2014 - Săptămâna aceasta ne rugăm pentru:

            
Violenta in islam Orice sistem religios  care  autorizează violenţa   şi   promovează crima şi curăţirea religioasă este  în  mod  fundamental incapabil   de   bunăvoință şi nu are capacitatea de a ajuta oamenii din punct de vedere spiritual.
            Cei mai mulţi dintre musulmani sunt iubitori de pace. Totuşi, religia musulmană are unele elemente groaznice de violenţă construite în ea. În Coran, toate referinţele făcute la adresa prieteniei, toleranţei şi acceptării celor din jur sunt puse înaintea celor care poruncesc şi laudă violenţa. În teologia musulmană, dacă există vreo discrepanţă între două versete ale Coranului, primul este anulat de cel scris mai târziu. De exemplu: „Nu există constrângere în religie” (2.256), a fost scris înainte de următorul verset şi a fost anulat de acesta: „Luptaţi şi junghiaţi pe infideli” (9:5).

Atentate Teroriste
            2001-USA - 2752 morți
            2004-Rusia- 344 morți
            2004-Spania-201 morți
            2007 - Irak - 454 morți
            2008 - India -178 morți
            2010-Nigeria-528 morți
            2011-Nigeria-150 morți
            2012-Nigeria-215 morți

Rugăciune - Misiune       
            Dumnezeule  Atotputernic,  acești  oameni nu  se  gândesc  la  voia  Ta  în  momentul  în care săvârșesc astfel de acte criminale. Ei sunt înşelaţi de Satan, vrăjmaşul lui Dumnezeu şi al oamenilor. Ridică-Te, o, Doamne, şi eliberează-i din strânsoarea celui rău! Ajută-i să nu treacă în veşnicie cu mâinile vinovate de vărsare de sânge.  Schimbă-le  inimile  prin  dragostea  şi puterea Ta!

Diaspora Română

Italia
            Este  un  stat  european,  situat  în  cea  mai mare parte pe Peninsula Italică. Se învecinează cu Franța, Elveția, Austria, și Slovenia. Țara numără 60.776.531 locuitori iar capitala este la Roma.
            În Italia trăiesc aproximativ un milion de români din care 7.266 sunt credincioși penticostali.
Rugăciune– Diaspora Română
Italia           
            Viziune, protecție și înțelepciune divină pentru slujitori bisericilor.
            Har  și  plinătatea  Duhului  în biserici;
         Unitate   în   biserici   și   între lucrători și biserici înțelepciune și îndrăzneală pentru vestirea Evangheliei atât conaționalilor cât și italienilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu