8 iunie 2014 - Săptămâna aceasta ne rugăm pentru:

Pogorârea duhului Sfânt - În această duminică sărbătorim Cincizecimea    pentru    a celebra darul lui Dumnezeu  pentru Biserică, Duhul Sfânt.
Fără puterea Duhului Sfânt realizăm puţine lucruri în viaţa de creştini, cu atât mai puţin în evanghelizare şi misiune.
Înainte ca Isus să se întoarcă la Tatăl, a promis că Îl va trimite pe Duhul Sfânt să fie Mângâietorul şi călăuza noastră pentru a ne împuternici să fim martorii Lui. Această promisiune a fost împlinită în ziua Cincizecimii.
De-a lungul secolelor, Duhul Sfânt L-a revelat pe Hristos multor musulmani în diferite părţi ale lumii. Numărul mare de musulmani care s-au întors la Hristos în Indonezia în anii 1960 şi 1970, şi în unele părţi ale Africii, poate fi atribuit în principal lucrării pline de putere a Duhului Sfânt.

Rugăciune - Misiune       
Umplere cu Duhul Sfant
œ          Duhul Sfânt să umple pe fiecare musulman convertit cu puterea și prezența Sa, Duhul Sfânt să-i sfințească și să-i călăuzească spre adevăr;
Domnul să-i ajute să învingă mediul ostil față de Evanghelie și de creștini, trăind și acționând prin Duhul Sfânt, rugându-se și mijlocind pentru lumea pierdută.

București 
Este  capitala  României  și,  în  același timp,  cel  mai  populat  oraș,  centru  industrial  și comercial al țării. Populația de 2.192.372 de locuitori face ca Bucureștiul să fie al șaselea oraș ca populație din Uniunea Europeană.

Rugăciune - Romania
București
     Viziune, protecție și înțelepciune  divină pentru păstorii și slujitorii bisericilor;
Har   și   plinătate   a   Duhului în biserici;
Pasiune în evanghelizare și plantare de biserici în toate cartierele Bucureștiului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu