29 iunie 2014 - Săptămâna aceasta ne rugăm pentru:


Ramadan - Postul Islamic
Aseară, la apus, musulmanii au început un post de o lună de  zile  numit  Ramadan. Calendarul musulman are ca fundament anul cu doar 354 de zile. Prin urmare în fiecare an, postul de o lună de zile începe cu 11 zile mai  devreme  decât  anul anterior.
Musulmanii postesc de la răsăritul soarelui până la apus, în fiecare zi în această lună. În fiecare zi după apusul soarelui, încheie postul de obicei printr-un ospăţ. Li se permite să mănânce până la răsăritul soarelui în ziua următoare. Conform doctrinei islamice, acest post îi ajută pe oameni să dobândească un statut corect în faţa lui Dumnezeu şi intrarea în Rai. Postul Ramadanului este una din cele mai bune perioade în care misionarii pot proclama Evanghelia islamicilor cu care au stabilit relații de prietenie.
Ramadan - Postul Islamic
29 sau 30 de zile;
Abstinență din zori până la apusul soarelui;
În această perioadă se face pelerinaj la Mecca;
Postul se încheie cu cea mai importantă sarbatoare islamică.

Rugăciune – Misiune          
Ramadan - Postul Islamic
O, Doamne Isuse, mă rog cu dragoste şi compasiune în inima mea pentru musulmani în această perioadă de post. Doamne, Tu ştii că cei mai mulţi dintre ei sunt oameni sinceri. Mă rog să îi ajuţi să îşi dea seama că este zadarnic să încerce să se apropie de Tine altfel decât prin crucea de pe Calvar. Ajută-i, o, Doamne, să descopere că nu prin fapte ale neprihănirii suntem mântuiţi, ci doar prin credinţa în harul Tău.

Județele României:
Hunedoara
Situat   în   regiunea   Transivania,   cuprinde   un municipiu, 14 orașe și 55 de comune înregistrând o   populație   de   396.253   locuitori.  
Municipiul Hunedoara este reședința de județ cu o populație de 68.608 locuitori.

Rugăciune - România
Județul Hunedoara
      Viziune, protecție și înțelepciune  divină  pentru slujitorii bisericilor;
          Har   și   plinătate   a   Duhului în biserici;
    Mobilizarea bisericilor în evanghelizare și plantare de biserici atât în județ cât și în zonele  mai  puțin  evanghelizate ale României.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu