5 octombrie 2014 - Săptămâna aceasta ne rugăm pentru:

Kurban Bairam - Musulmanii celebrează cel  mai  mare  eveniment religios  din  anul  islamic, Kurban    Bayram-ul    — Sărbătoarea   Sacrificiului. Sărbătoarea comemorează gestul  profetului  Avraam care,      în      accepţiunea musulmanilor,  alege  să-l sacrifice pe… Ismael.
Islamicii cred că Allah, convingându-se de credinţa lui Avraam, l-a trimis pe arhanghelul Gabriel cu un berbec pe altar, care a fost sacrificat în locul copilului. El a adăugat că, pe lângă apropierea de Allah, Kurban Bayram-ul este un moment în care cei nevoiaşi sunt ajutaţi de membrii comunităţii, iar familiile au ocazia de a petrece mai mult timp împreună. Cele patru zile ale Kurban Bayram-ului reprezintă perioada în care orice musulman cu o situaţie materială decentă trebuie să facă, măcar o dată în viaţă, un pelerinaj la Mecca.
Islam
1, 5 miliarde de adepți;
30 milioane în Europa, o creștere de 142% din 1989 și până în prezent;
Răspândiți în mod special în ferestra 10/40 Orientul Mijlociu, Africa de Nord și sub- Sahariana, sudul Asiei și Indonezia.

Rugăciune - Misiune                        
Kurban Bairam
Musulmanii să înţeleagă semnificaţia jertfei şi să creadă în Jertfa de la Calvar a singurului Fiu al lui Dumnezeu;
Domnul să dea curaj misionarilor să vorbească în această perioadă despre Mielul lui Dumnezeu care ridică păcatul lumii.

Județele României - Sălaj

Situat      în   regiunea  Transilvania   conține   un municipiu, trei orașe și 57 de comune, înregistrând o populație de 217.900 locuitori.
Municipiul Zalău este reședința de județ cu o populație de 62.547 locuitori.
Rugăciune - România
Județul Sălaj
Viziune, protecție și înțelepciune  divină  pentru slujitorii bisericilor;
Har   și   plinătate   a   Duhului în biserici;

Mobilizarea     bisericilor     în evanghelizare și plantare de biserici atât în județ cât și în zonele  mai  puțin  evanghelizate ale României.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu