Săptămâna 06 - Duminică, 06 Februarie 2011 - În această săptămână ne vom ruga pentru: Creștinii persecutați

Numele meu este Abdou. Ca aproape toţi oamenii din tribul meu din Togo, am fost crescut în religia musulmană. Deoarece aveam doar o cunoaştere sumară a Coranului, nu eram foarte constant la rugăciunile din moschei, dar totuşi îl iubeam pe Dumnezeu.

Am început să citesc câteva cărţi şi despre Isus şi, împreună cu un prieten, am participat la câteva întâlniri creştine secrete. Când tatăl meu a aflat, m-a forţat să plec de acasă, iar relaţia cu familia mea s-a deteriorat. Tatăl meu m-a dezmoştenit şi mi-a spus nici să nu particip la înmormântarea lui.

Din fericire, câţiva credincioşi în Mesia mi-au acordat ajutor.

După câţiva ani de strădanii de a-mi lua diploma de absolvire a liceului, am reuşit şi în 2007 chiar am putut să dau examen pentru facultate. Câţiva credincioşi m-au primit în casa lor. Trăim foarte simplu, dar cresc în relaţia mea cu Isus.

Rugăciune:

- Rugaţi-vă pentru Abdou şi pentru alţi tineri ca el care au de înfruntat respingerea familiei şi ameninţările fundamentaliştilor.

- Dumnezeu sa dea curaj bisericilor pentru a înconjura cu dragoste pe cei care, datorita numelui lui Isus, au pierdut dragostea prietenilor.

2 comentarii:

  1. Vă recomand să citiți acest articol și să semnați petiția în favoarea creștinilor afgani arestați și amenințați cu pedeapsa capitală.

    https://barnabasfund.org/Save-Afghan-converts-to-Christianity?m=10%2523245%2523535&l=UK

    RăspundețiȘtergere