15 iulie 2012 - Săptămâna aceasta ne rugăm pentru: Cristi și Monica Oșan [Mozambic]

Cristi și Monica sunt din Oradea, din biserica Viațã Nouã și au un copil pe nume David.
Sunt amândoi medici stomatologi și au lucrat în centrul țării, într-o clinică mobilă, oferind tratament gratuit tuturor celor care aveau nevoie.
Au folosit această oportunitate abordând fiecare pacient pe teme legate de viață spirituală pentru a le arata cine este singurul Dumnezeu adevărat.
Mozambic este o țară situată în sud-estul Africii cu o populație de aproximativ 22 milioane locuitori. Este una dintre cele mai sărace țări din lume, rezultat al asupririi coloniale și al multor ani de război civil.
Este o țară cu peste 300.000 de orfani și aproximativ 25% din populație sunt infectați cu HIV.
Cristi și Monica sunt într-o perioadă de căutare a voii lui Dumnezeu după trei ani de slujire în Mozambic.   Ei se perfecționează profesional și se pregătesc pentru a se întoarce într-o altă țară de pe câmpul de misiune.

Mozambic
•   22 milioane locuitori
•   Capitala: Maputo
•   religia - hinduism
•   o țară foarte săracă
•   peste 300.000 de orfani
•   25% infectată cu HIV.


Să ne rugăm:
-         Vor   știe  clar  ce  vrea Dumnezeu de la ei pentru că vor să Îl servească pe El acolo unde este nevoie – acesta e motivul cel mai important de rugăciune pentru familia lor.
-         Trec     prin     mai     multe încercări   (sănătate,   financiar și emoțional) și au nevoie de susținere în rugăciune.
-         Au nevoie de binecuvântarea lui Dumnezeu, de blândețea Lui și de o apropiere mai puternică de El.

“Dacă trăiești pentru lumea ce va vie, o primești pe aceasta în schimb; dar dacă trăiești numai pentru această lume le pierzi pe amândouă.” C. S. Lewis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu