16 septembrie 2012 - Săptămâna aceasta ne rugăm pentru: Copiii musulmanilor convertiţi

Există un fenomen interesant: musulmanii care au venit la Hristos în urmă cu câțiva ani, au acum copii. Deşi acest lucru nu este nimic nou sau fără precedent, este un lucru unic prin faptul că există un număr mai mare de astfel de copii decât până acum.
Chiar   dacă   sunt   crescuți   în   familii   de creştini, ei trăiesc într-o societate musulmană şi, prin urmare, au de-a face cu cultura şi comportamentul specific islamului.
În trecut, cei mai mulți dintre musulmanii care  s-au  întors  la  Hristos  au  fost  obligați să îşi lase în urmă viața sau adopte nume „creştine” şi se „piardă” în societăți non- musulmane.
Azi, din ce în ce mai mulți dintre cei care au venit la Domnul aleg să rămână în cultura lor acolo unde i-a întâlnit Dumnezeu în Hristos. Ei întemeiază familii, iar cu un risc personal mare, continuă să Îl urmeze pe Mântuitor.

Copiii musulmanilor convertiţi
•   experimentează discriminarea religioasă în aproape toate țările musulmane;
•   evanghelizarea copiilor este cu desăvârșire interzisă în țările musulmane;

                 Să ne rugăm:
Dumnezeule plin de milă, îi aduc înaintea Ta pe fiii şi fiicele musulmanilor convertiţi.
Răspunde rugăciunilor părinţilor lor, mântuieşte-i şi adu-i în Împărăţia Ta. Fie ca aceşti părinţi evlavioşi, care şi-au pus viaţa în joc de dragul lui Hristos, îşi vadă fiii şi fiicele devenind copii ai Dumnezeului cel Viu!
Ne    rugăm    şi    pentru    acei copii care sunt deja credincioşi. Binecuvântează-i, Doamne! Ştim că mulţi dintre ei Îţi iau apărarea în şcoli, la locul de muncă şi în alte  locuri  publice.  Umple-i  pe toţi  cu  Duhul Tău  cel  Sfânt  şi pregăteşte-i fie slujitori ai Cuvântului Tău oriunde s-ar afla!
Domnul ...va binecuvânta pe cei ce se tem de Domnul, pe cei mici şi pe cei mari. Domnul să vă înmulțească tot mai mult, pe voi şi pe copiii voştri! (Psalmul 115: 13-14)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu